259715 przepisów z 712 blogów
Ciasto szmaragd

Ciasto szmaragd

Ciasto szmaragd to przepyszne ciasto z ciemnym... ⇖ 11

Placki drożdzowe z...

Placki drożdzowe z...

Przepis na placki drożdżowe z rabarbarem.... ⇖ 10

Kajmakowiec

Kajmakowiec

Ciasto kajmakowiec bez pieczenia z keksówki to... ⇖ 25

Murzynek z truskawkami

Murzynek z truskawkami

Murzynek z truskawkamiUpieczemy ciasto bardzo... ⇖ 3

Sałatka ziemniaczana z...

Sałatka ziemniaczana z...

Sałatka ziemniaczana z sosem greckim Bardzo... ⇖ 10

Cukinia z białą...

Cukinia z białą...

Cukinia z białą fasolą w pomidorach, to... ⇖ 28

Karkówka z grilla

Karkówka z grilla

Karkówka z grillaPierwsze dni maja są... ⇖ 3

Dziadkowe ciasto puchate

Dziadkowe ciasto puchate

Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo... ⇖ 45

Ryba w cieście

Ryba w cieście

Ryba w cieście poleca się na obiad. Miałam... ⇖ 14

Ciasto jogurtowe z...

Ciasto jogurtowe z...

Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które... ⇖ 27

Wyświetlono: 254 razy
Risotto z maślaną brukselką i szałwią

Uważa się, że Valerius, młody uczeń, jest twórcą risotto. W 1574 r. Powierzono mu wykonanie witrażu, który miał ozdobić katedrę Duomo di Milano. Podczas pracy wielu mieszkańców miasteczka naśmiewało się z niego, że dodał szafran do pigmentu, by uzyskać bardziej błyszczący kolor, swoje dzielą. W rezultacie Valerius rozgniewał się i opracował plan odwetu. Podczas ślubu......

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 57

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e...

Salsa di Pomodoro e Basilico... ⇖ 37

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli...

Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie... ⇖ 20

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta Sugo al mascarpone...

Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta —... ⇖ 155

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al...

Pasta Salsa al Gorgonzola — Historia i... ⇖ 69

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla...

Pasta Sugo alla Campidanese z Kiełbasą... ⇖ 45

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e...

Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia,... ⇖ 39

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z...

Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i... ⇖ 49

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e...

Pasta con zucchine e pancetta to danie, które... ⇖ 48

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e...

Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii... ⇖ 49


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM