194322 przepisów z 630 blogów
Wyświetlono: 99 razy
PYSZNE KRUCHE CIASTKA Z CZEKOLADĄ I PŁATKAMI JAGLANYMI

Skladniki150 g maki pszennej50 g platkow jaglanych blyskawicznych200 g zimnego masla130 g cukru (najlepiej drobnego trzcinowego)1 jajo1 lyzka ekstraktu z wanilii1,5 lyzeczki proszku do pieczenia100 g gorzkiej czekoladyPrzygotowanieMake, platki jaglane, proszek do pieczenia, cukier wymieszajcie w...

Zupa pamuła weryńska...

Zupa pamuła weryńska...

Zupa pamuła weryńska – kuchnia podkarpacka... ⇖ 0

Śledzie po kujawsku

Śledzie po kujawsku

Śledzie po kujawsku – to dość oryginalny... ⇖ 3

Choripan

Choripan

Inspiracja, choć przykra, nadeszła kilka dni... ⇖ 12

SURÓWKA Z MODREJ,...

SURÓWKA Z MODREJ,...

Surówka z modrej kapusty, w tej formie króluje... ⇖ 13

Wuzetka

Wuzetka

Zauważyłam, że ostatnio przygotowując... ⇖ 25

Sałatka na krakersach...

Sałatka na krakersach...

A wystarczy mieć tylko 6 składników i majonez... ⇖ 16

Kutia z makiem, miodem i...

Kutia z makiem, miodem i...

Słowiańska staropolska potrawa wigilijna. Mak i... ⇖ 14

Zupa grzybowa z...

Zupa grzybowa z...

Świąteczna zupa grzybowa z suszonych borowików... ⇖ 35

Zawijany makowiec krucho...

Zawijany makowiec krucho...

Świąteczna rolada makowa z dużą ilością... ⇖ 57

Piernik dojrzewający

Piernik dojrzewający

Jeśli kochacie pierniki, to piernik... ⇖ 37


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM