213762 przepisów z 664 blogów
Wyświetlono: 222 razy
Potaje de Vigilia - andaluzyjska zupa wielkopostna z ciecierzycą, dorszem i szpinakiem

Potaje de Vigilia jest postna zupa wywodzaca sie z Andaluzji. Tradycyjnie zupe te jada sie w trakcie Wielkiego Postu. Bardzo prosta w wykonaniu,a do tego smaczna i pozywna. Gotowane warzywa straczkowe z ryba i szpinakiem (warzywo sezonowe). Niektorzy urozmaicaja ja pokroijona w kawalki marchewka...

Wiszące pałki kurczaka

Wiszące pałki kurczaka

Taki sposób pieczenia pałek podsunął mi... ⇖ 0

Ribollita - toskańska...

Ribollita - toskańska...

Dzięki przygotowaniu tej zupy, w kuchni nic się... ⇖ 0

Smażony ryż z...

Smażony ryż z...

Smażony ryż z jabłkami – szybkie danie z... ⇖ 0

Halloweenowa ...

Halloweenowa ...

Kiedyś taki koktajl, to było marzenie żeby... ⇖ 3

Ciasto krówkowe -...

Ciasto krówkowe -...

Jest proste do zrobienia i smakuje... ⇖ 47

Kurczak w sosie dyniowym...

Kurczak w sosie dyniowym...

Kurczak w sosie dyniowym z masłem orzechowym z... ⇖ 3

Indyk w pikantnym sosie...

Indyk w pikantnym sosie...

Ostatnie tygodnie są tak intensywne, że nawet... ⇖ 3

Ciasto marchewkowe

Ciasto marchewkowe

Pyszne ciasto marchewkowe bez dodatku bakalii, bo... ⇖ 31

Kapuśniak na wędzonym...

Kapuśniak na wędzonym...

Kapuśniak na wędzonym kurczaku to pyszna domowa... ⇖ 9

Grillowany turbot z...

Grillowany turbot z...

Mimo, że sezon grillowy już za nami, to ja,... ⇖ 2


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM