260035 przepisów z 712 blogów
Jajka smażone inaczej

Jajka smażone inaczej

Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie,... ⇖ 5

Puszyste racuchy...

Puszyste racuchy...

Racuchy drożdżowe z rabarbarem obowiązkowo... ⇖ 22

Stojaki tekturowe –...

Stojaki tekturowe –...

Odpowiednie wyeksponowanie produktu jest... ⇖ 19

Zapiekanka z chleba...

Zapiekanka z chleba...

Zapiekanka z chleba tostowego z dodatkiem... ⇖ 45

Grillowana wątróbka z...

Grillowana wątróbka z...

Grillowana wątróbka z cebulą i... ⇖ 59

Wiosenna pasta jajczena

Wiosenna pasta jajczena

Wiosna w pełnym rozkwicie, co czuć nie tylko w... ⇖ 74

Co zrobić z mascarpone?...

Co zrobić z mascarpone?...

Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie... ⇖ 127

Focaccia jak obraz

Focaccia jak obraz

Włoska focaccia w nieco innym wydaniu, gdyż... ⇖ 70

GRILLOWANE TOSTY Z...

GRILLOWANE TOSTY Z...

Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne... ⇖ 82

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny... ⇖ 171

Wyświetlono: 220 razy
Podwójnie gotowany kotlet schabowy

Maly zastoj sie zrobil na blogu, przez brak czasu na gotowanie i pisanie przepisow.. No ale wracam do regularnego publikowania! Dzis zaserwuje Wam prosty kolejny prosty sposob na urozmaicenie oklepanego kotleta schabowego. Inspiracja zaczerpnieta z kuchni chinskiej gdzie mieso czesto jest poddawane podwojnej obrobce cieplnej, dzieki czemu mozna uzyskac niepowtarzalny smak. Czas przygotowania ~60 m...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM