259383 przepisów z 712 blogów
Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

W tym roku dostałam całą miskę magnoliowych... ⇖ 18

Kaszanka z grilla z...

Kaszanka z grilla z...

Kaszanka z grilla z cebulą i boczkiemKaszanka z... ⇖ 36

Suszone limonki

Suszone limonki

Suszone limonki Do czego dodawać czarne suszone... ⇖ 38

Sok Z Buraka Czerwonego

Sok Z Buraka Czerwonego

Potrzebne składniki na sok z buraka... ⇖ 70

Surówka z ogórka i...

Surówka z ogórka i...

SURÓWKA Z OGÓRKA I KUKURYDZYWitam was i... ⇖ 46

Melasa z morwy

Melasa z morwy

Melasa z morwy jest jednym z najpopularniejszych... ⇖ 40

Zupa gulaszowa

Zupa gulaszowa

Zupa gulaszowa to pyszne danie jednogarnkowe,... ⇖ 77

Marchewkowe ciasto z...

Marchewkowe ciasto z...

Kolejna wypróbowana propozycja od MakroBeast na... ⇖ 56

Filety z kaczki na...

Filety z kaczki na...

Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście ,... ⇖ 65

Makaron tagliatelle z...

Makaron tagliatelle z...

Resztki mięsa i sosu z królika w śmietanie... ⇖ 66

Wyświetlono: 90 razy
Podwójnie gotowana wieprzowina w gorczycy

Po dosc dlugiej przerwie wracam z kolejnym przepisem na wieprzowine – trzeba w koncu zmienic plyte ;). Dzis takze wykorzystalem chinska metode podwojnego gotowania miesa. Jednakze tym razem drugim etapem jest dlugotrwale duszenie w przepysznym sosie musztardowym. Zdecydowanie warto poswiecic tyle czasu na dokladne uduszenie kawalka miesa poniewaz gwarantuje to delikanosc oraz wspanialy smak ...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM