257522 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 429 razy
Piernik staropolski - etap I

Sceptycznie podchodzilam do tego typu wypiekow. Balam sie, ze przez tak dlugi czas masa mi sie zepsuje. Postanowilam jednak, ze trzeba wziac byka za rogi i sprobowac. Piernik ten nalezy zagniesc okolo 6-5 tygodni przed swietami, aczkolwiek 4-3 tygodnie przed to nie taka tragedia.Na efekty mojej...

Makaron Chow Main z...

Makaron Chow Main z...

 Dla miłośników dań z makaronem, szybkie w... ⇖ 4

Obiad w 15 minut –...

Obiad w 15 minut –...

Zmęczony po pracy czy szkole? Nie masz weny do... ⇖ 12

Deska dojrzewających...

Deska dojrzewających...

Deska dojrzewających wędlin i serów Bardzo... ⇖ 22

Klopsiki w sosie...

Klopsiki w sosie...

Idealne klopsiki wieprzowo - wołowe. Miękkie... ⇖ 23

Udka z kurczaka w sosie...

Udka z kurczaka w sosie...

Kilka podstawowych składników, prosty przepis i... ⇖ 17

Sernik cappuccino

Sernik cappuccino

Kolejny eksperyment sernikowy. Tym razem... ⇖ 20

Pesto z Thermomixa

Pesto z Thermomixa

Pesto z Thermomixa to jedna z tych uniwersalnych... ⇖ 16

Falafel

Falafel

Zastanawiałeś się kiedyś co można zrobić z... ⇖ 24

Sałatka gyros

Sałatka gyros

Sałatka gyrosKlasyczną sałatkę gyros... ⇖ 34

Owsianka z suszonymi...

Owsianka z suszonymi...

Owsianka z suszonymi owocamiProste, smaczne i... ⇖ 26


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM