181472 przepisów z 593 blogów
Wyświetlono: 100 razy
Pesto ze szpinaku

200 gram świeżego szpinaku (1 opakowanie)50 gram włoskich orzechów rozdrobnionych70 gram parmezanu2 duże ząbki czosnku1/3 szklanki oleju słonecznikowego lub z pestek winogron czy rzepakowypodręczny blenderWykonanie Szpinak, starty parmezan, olej, orzechy, zblendować i gotowe.Uwagi:Z tej...

Ciasteczka Amaretti

Ciasteczka Amaretti

Mocno migdałowe ciasteczka, pochodzące z... ⇖ 10

Lodowe babeczki...

Lodowe babeczki...

Chrupiąca beza otulona bitą śmietaną w wersji... ⇖ 6

Kalafior pieczony w...

Kalafior pieczony w...

Przepis na kalafior pieczony w całości Sposób,... ⇖ 10

Schab duszony z papryką...

Schab duszony z papryką...

Schab duszony z papryką, soczewicą, marchewką... ⇖ 7

Zupa jarzynowa z...

Zupa jarzynowa z...

Poezja smaków. Tak, można poruszać się bez... ⇖ 3

Mini pizze na szybko

Mini pizze na szybko

Uwielbiam wszelkie przekąski z ciasta... ⇖ 28

Czekoladowy bułkowiec

Czekoladowy bułkowiec

Pyszne, proste ciasto czekoladowe rodem z PRL-u,... ⇖ 326

Ciasto Napoleon bez...

Ciasto Napoleon bez...

Ciasto Napoleon bez pieczenia to łatwe ciasto w... ⇖ 19

Konfitura różana

Konfitura różana

Konfitura różana to jeden z tych smakołyków,... ⇖ 19

Ogórki Małosolne na...

Ogórki Małosolne na...

Ogórki te mają tę zaletę,że są gotowe o... ⇖ 31


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM