258828 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 252 razy
Paszteciki z nadzieniem pieczarkowo-migdałowym

2 opakowania ciasta francuskiego,1 szklanka mielonych migdalow,50 g masla,200 g pieczarek (bardzo drobno posiekanych),sol,tymianek,bialy pieprz,1/2 szklanki wody.Dodatkowo:1 rozmacone jajko,ziarna sezamu do posypania.Idealnym dodatkiem do swiatecznego barszczyku sa paszteciki. Dzisiaj zaproponuje...

5 ciast, z których...

5 ciast, z których...

Kuchnia polska słynie z pysznych, mniej lub... ⇖ 12

Tragiatele z kurczakiem...

Tragiatele z kurczakiem...

Przepis na fit tagliatelle w sosie pieczarkowym z... ⇖ 9

Zupa Chrzanowa:...

Zupa Chrzanowa:...

Oto przepis na zupę chrzanową:Składniki:1 litr... ⇖ 16

Faszerowane grzybki z...

Faszerowane grzybki z...

Faszerowane grzybki z jajek z pewnością... ⇖ 77

Majonez domowy

Majonez domowy

Stary przepis na gęsty majonez domowy, który... ⇖ 38

Sekrety wyboru idealnego...

Sekrety wyboru idealnego...

Blender kuchenny to jedno z najważniejszych... ⇖ 12

Biała kiełbasa na...

Biała kiełbasa na...

Biała kiełbasa pieczona.Biała kiełbasa... ⇖ 64

Żur postny

Żur postny

Wielki Post to czas pokuty przygotowujący nas do... ⇖ 36

Babka cytrynowa

Babka cytrynowa

Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę... ⇖ 151

Sałatka z ogórkiem i...

Sałatka z ogórkiem i...

Lekka i świeża sałatka z ogórkiem i... ⇖ 122


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM