174014 przepisów z 576 blogów
Wyświetlono: 79 razy
Paszteciki francuskie z mięsem. Porosołowe z wołowiną.

Takie paszteciki to swietny pomysl na wykorzystanie miesa z rosolu czy innych zup gotowanych na miesie. Przygotowuje je dosc czesto, bo robi sie je szybko i sa bardzo smaczne. Dzis mialam kawalek wolowiny, byla dosc sucha, wiec dodalam do farszu troche podsmazonego boczku, aby paszteciki byly...

Indonezja - Warzywa w...

Indonezja - Warzywa w...

Sayur lodeh to indonezyjska zupka z warzywami w... ⇖ 9

PLACKI ZE SZPINAKIEM Z...

PLACKI ZE SZPINAKIEM Z...

Lekkie,proste placuszki fit to doskonała... ⇖ 8

Bananowy omlet

Bananowy omlet

Jajka na śniadanie są świetnym pomysłem.... ⇖ 9

Risotto z porem i...

Risotto z porem i...

Kremowe risotto zawsze brzmi dobrze, a smakuje... ⇖ 13

Czekoladowy salceson

Czekoladowy salceson

Pyszny czekoladowy przysmak z bakaliami,... ⇖ 46

Planujesz otworzyć...

Planujesz otworzyć...

Ciężko znaleźć człowieka, który nie... ⇖ 15

Chrupiące kanapki z...

Chrupiące kanapki z...

Niedawno podawałam jak zrobić pastę z awokado... ⇖ 17

Burrito z ryżem i...

Burrito z ryżem i...

SKŁADNIKI8 tortilli100 g sera cheddar100 g... ⇖ 18

Gdzie zjeść najlepszy...

Gdzie zjeść najlepszy...

Pad thai to zdecydowanie najbardziej znane... ⇖ 12

Drobiowy strogonow

Drobiowy strogonow

Drobiowa wersja słynnego strogonowa którego... ⇖ 54


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM