259861 przepisów z 712 blogów
Jabłecznik na...

Jabłecznik na...

Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo... ⇖ 8

Omlet z papryką,...

Omlet z papryką,...

Omlety to zdecydowanie mój ulubiony wybór na... ⇖ 14

Zapiakanka makaronowa z...

Zapiakanka makaronowa z...

Zapraszam was dziś po przepis na niezwykle... ⇖ 16

Tortilla cheeseburger  z...

Tortilla cheeseburger z...

Pyszna tortilla z mięsem mielonym  Co... ⇖ 8

Myczków - wieś dwóch...

Myczków - wieś dwóch...

Do Myczkowa trafiliśmy przypadkiem będąc w... ⇖ 3

Surówka z kapusty...

Surówka z kapusty...

 Surówka z kapusty pekińskiej z buraczkiem to... ⇖ 5

Filet z kurczaka,...

Filet z kurczaka,...

Podwójnie panierowany filet z kurczaka,... ⇖ 17

Chilli con carne

Chilli con carne

CHILI CON CARNECześć. Nie wiem jak ty ale ja... ⇖ 17

Sałatka z ananasem,...

Sałatka z ananasem,...

Sałatka z ananasem, rodzynkami i... ⇖ 31

Ciasto półkruche z...

Ciasto półkruche z...

Przepis na ciasto półkruche z rabarbarem i... ⇖ 72

Wyświetlono: 215 razy
Panierowana wątróbka drobiowa maczana w mleku

Dla wielu osob podroby kojarza sie z czyms obrzydliwym i nie wyobrazaja sobie cos takiego zjesc. Uwazam to za duzy blad, poniewaz przy odpowiednim przyrzadzeniu moga sie zamienic w przepyszne danie. Przykladem jest moja watrobka panierowana. Maczanie w mleku lagodzi intenstwnosc charakterystycznego smaku oraz poprawia fakture watroby. Dodatkowe panierowanie przed smazeniem sprawia, ze zwykle podro...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM