Źródło: https://smaczkimojejkuchni.blogspot.com/2018/05/ogorki-malosolne-po-mojemu.html
Ogorki malosolne lubia wszyscy i kazda gospodyni robi je troszke inaczej. Ja robie z duza iloscia koperku i mlodego czosnku. Inne przyprawy zostawiam sobie do ogorkow na zime. Wazne tez jest, zeby ogorki malosolne zalewac wrzatkiem, a ogorki na zime zimna przegotowana woda.1 kg ogorkow gruntowych1 peczek koperku1 glowka mlodego czosnku1 srednia lyzka soli na 1 l wodyOgorki umyc, poodcinac ko...
Thanksgiving is truly one of my favorite times of... ⇖ 17
Thanksgiving is all about celebration, gratitude,... ⇖ 18
Pyszne, soczyste udka z chrupiaca skorka.. Mozna... ⇖ 465
Aksamitna, delikatna, rozplywajaca sie w ustach.... ⇖ 501