Gofrowe naleśniki mają inny smak od tradycyjnych. Są słodsze, grubsze i rzeczywiście w smaku przypominają trochę gofry. Są dobre na deser, można je podać z ulubioną konfiturą lub dżemem, albo z bitą śmietaną i owocami.Składniki (10 sztuk, średnica 15 cm):1,5 szklanki (255 g) mąki pszennej2 łyżki (35 g) cukru waniliowego1 pełna łyżka (25 g) cukru pudru1 płaska łyżeczka (6 g) proszku do pieczenia1 szklanka mleka 3,2 %2 jajka1 pełna łyżka (40 g) masła (trzeba je...
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 5435
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 1982
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 1585