204941 przepisów z 655 blogów
Wyświetlono: 70 razy
Kiszony seler naciowy – dwa wyjątkowe sposoby

Kiszony seler naciowy smakuje wyśmienicie, o czym postaram się Ciebie dziś przekonać. Łodyżki, a raczej ogonki liściowe selera jako składnik zup, rosołów i bulionów warzywnych – dają im pełnię smaku i aromatu, nawet bardziej, niż seler korzeniowy. Jako składnik surówek...

PLACKI ZIEMNIACZANE Z...

PLACKI ZIEMNIACZANE Z...

Placki ziemniaczane z cebulą i czosnkiem są... ⇖ 11

Kłopotliwe gazy i...

Kłopotliwe gazy i...

Fasola to niezwykle zdrowe i pożywne warzywo, w... ⇖ 15

Sernik gotowany na...

Sernik gotowany na...

Sernik gotowany na herbatnikach to propozycja na... ⇖ 28

Bezmięsne pulpety w...

Bezmięsne pulpety w...

Pora na kolejne szaleństwa w kuchni. Bardzo... ⇖ 17

Fit batony

Fit batony

Słodkie małe co nieco, co da rozkosz... ⇖ 24

Placek drożdżowy z...

Placek drożdżowy z...

Puszysty, mięciutki i pachnący placek... ⇖ 64

Paluchy serowe z ciasta...

Paluchy serowe z ciasta...

Paluchy serowe z ciasta francuskiego.Chrupiące... ⇖ 30

Warstwowa Sałatka z...

Warstwowa Sałatka z...

Warstwowa sałatka z porem, szynką i selerem to... ⇖ 37

TRUSKAWKOWY KISIELOWIEC

TRUSKAWKOWY KISIELOWIEC

Składniki:8 jajek3/4 szklanki cukru1 łyżka... ⇖ 49

Sałatka z kurczakiem i...

Sałatka z kurczakiem i...

Sałatka z kurczakiem i selerem naciowym jest... ⇖ 49


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM