177225 przepisów z 585 blogów
Wyświetlono: 44 razy
Kavala – tureckie ciasteczka migdałowe

Kavala – tureckie ciasteczka migdałowe to przepyszny, chrupiący dodatek do popołudniowej kawy lub herbaty. Wycinane za pomocą szklaneczki mają charakterystyczny kształt półksiężyców. Przepis przygotowała Ania z bloga Tajemnice Smaku Kavala – składniki 200 g mąki...

Tradycyjny żurek...

Tradycyjny żurek...

Pokazywałam Wam już jak zrobić zakwas na... ⇖ 0

Babki Wielkanocne - 4...

Babki Wielkanocne - 4...

Cytrynowa, pomarańczowa, kakaowa czy... ⇖ 0

Jednogarnkowe:...

Jednogarnkowe:...

Jakoś się tak złożyło, że bardzo dawno nie... ⇖ 3

Słodko-słone risotto z...

Słodko-słone risotto z...

Po kremowym risotto z kukurydzą poszłam krok... ⇖ 7

Pieczeń rzymska, klops

Pieczeń rzymska, klops

Pieczeń rzymska to prosta do zrobienia... ⇖ 10

Churros

Churros

Zdecydowanie najlepsze w dniu... ⇖ 6

Czekoladowo-waniliowa...

Czekoladowo-waniliowa...

Czekoladowo-waniliowa babka z wiśniami Dziś mam... ⇖ 20

Kiełbasa regionalna,...

Kiełbasa regionalna,...

5 / 5 ( 18 votes ) Kiełbasa regionalna, opiekana... ⇖ 3

Drożdżówki z budyniem...

Drożdżówki z budyniem...

Drożdżówki są wbrew pozorom proste w... ⇖ 20

Domowe calzone z dwoma...

Domowe calzone z dwoma...

Calzone powstały z tradycyjnego ciasta na... ⇖ 13


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM