259530 przepisów z 712 blogów
Sałatka Ze Szpinaku z...

Sałatka Ze Szpinaku z...

Sałatka ze szpinaku z fetą idealnie... ⇖ 8

Jak nowoczesny sprzęt...

Jak nowoczesny sprzęt...

Z jakich urządzeń kuchennych korzystam na co... ⇖ 16

Najlepsza pasta jajeczna

Najlepsza pasta jajeczna

To moja ulubiona wersja pasty z jajek! Idealnie... ⇖ 7

Kotlety mielone,...

Kotlety mielone,...

Usmażone kotlety ze zmielonego schabu... ⇖ 38

Owsianka z awokado,...

Owsianka z awokado,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 30

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda –...

Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z... ⇖ 32

Pasta z awokado i jajek

Pasta z awokado i jajek

Składniki: Awokado 1 Jajka 3 Cebula czerwona... ⇖ 46

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe

Kluski brokułowe Dzisiaj u nas na obiad kluski,... ⇖ 36

Proziaki - podkarpackie...

Proziaki - podkarpackie...

Już dawno miałam je w planach przygotować, ale... ⇖ 53

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście...

Polędwiczki w cieście piwnym z talarkami z... ⇖ 42

Wyświetlono: 266 razy
JAKI WYBRAĆ MIÓD DO PIERNIKA?

Obowiązkowym składnikiem ciasta piernikowego jest miód. Do wypieku dobrze sprawdzi się miód lipowy, akacjowy lub wielokwiatowe, które są łagodne w smaku i mają przyjemny zapach. Alternatywą są miody sztuczne, ale ciasteczka z ich dodatkiem wykorzystajmy raczej do ozdabiania choinki. Nie poleca się dodawania do piernika miodu spadziowego, który jest tak intensywny, że wypiekom może...

BABKA Z KREMEM O SMAKU...

BABKA Z KREMEM O SMAKU...

Składniki:5 jajek0,5 szklanki cukru350 g kremu... ⇖ 177

HERBATNIKOWA KANAPKA

HERBATNIKOWA KANAPKA

Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania... ⇖ 186

HOMOGENIZOWANA KANAPKA

HOMOGENIZOWANA KANAPKA

Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego... ⇖ 197

MARCHEWKOWIEC

MARCHEWKOWIEC

Składniki:5 jajek1 szklanka cukru300 g marchewki... ⇖ 234

DESER BAJKA

DESER BAJKA

Składniki:Budyń:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 443

LETNIA INSPIRACJA

LETNIA INSPIRACJA

Składniki:Pianka:660 ml śmietanki kremówki... ⇖ 207

CIASTO Z KIŚLEM NA ZIMNO

CIASTO Z KIŚLEM NA ZIMNO

Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki... ⇖ 199

SERNIK OWOCOWY Z...

SERNIK OWOCOWY Z...

Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki... ⇖ 162

KANDYZOWANA BABKA

KANDYZOWANA BABKA

Składniki:6 jajek0,5 szklanki cukru kryształ1,5... ⇖ 153

SERNIK Z WIŚNIAMI

SERNIK Z WIŚNIAMI

Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4... ⇖ 217


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM