259814 przepisów z 712 blogów
Piknikowe przekąski -...

Piknikowe przekąski -...

Chłodnik z ogórka i jogurtu.Przekąski na... ⇖ 33

Odrywany chlebek ziołowy

Odrywany chlebek ziołowy

Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na... ⇖ 146

Grillowana cukinia Kala...

Grillowana cukinia Kala...

Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to... ⇖ 76

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne Ogórki małosolne —... ⇖ 96

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Jeszcze zanim zrobiło się tak chłodno i... ⇖ 48

pączki na suchych...

pączki na suchych...

Składniki: drożdże suche 1 opakowanie, mąką... ⇖ 122

Torcik Biała Dama

Torcik Biała Dama

Torcik Biała DamaLekki, nieduży torcik... ⇖ 153

Ciasto biszkoptowe...

Ciasto biszkoptowe...

Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto... ⇖ 186

Krem pomarańczowy z...

Krem pomarańczowy z...

Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty... ⇖ 65

Owsianka z gruszką,...

Owsianka z gruszką,...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 96

Wyświetlono: 267 razy
Jak zamarynować mięso

Przed pieczeniem/smazeniem/grillowaniem miesa nalezy je odpowiednio przygotowac. Dzieki temu zapewnimy odpowiedni smak, aromat, kolor i fakture. Aby to zrobic nalezy je dobrze zamarynowac mieso, tak aby przesiaknelo jej smakiem. Oto jest moj sposob. Zapraszam! Czas przygotowania ~do kilkunastu minut Czas gotowania – Poziom trudnosci Ilosc porcji zaleznie od ilosci miesa Skladniki Mieso w pos...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM