Źródło: http://ktougoscimoichgosci.blogspot.com/2015/04/goabki-z-woskiej-kapusty-z-marchewka.html
Od kiedy pierwszy raz sprobowalam golabkow z wloskiej kapusty, juz nigdy nie zrobilam ich ze zwyklej bialej. Po pierwsze, jest latwiejsza w obrobce - liscie ladnie sie rozdzielaja na surowo wiec mozna je obgotowac wrzucajac juz rozdzielone do wody, jest wydajniejsza - prawie do samego glaba sa ladne listki, a ponadto ladniej sie prezentuje na talerzu i - jak dla mnie - jest smaczniejsza. Tym raz...
Thanksgiving is one of my absolute favorite times... ⇖ 13
Thanksgiving is one of those magical times where... ⇖ 12
Przepyszne ciasto bez pieczenia - ciasteczkowy... ⇖ 3020
Lubicie serniki? Ja wrecz uwielbiam! I czasem mam... ⇖ 673
Witam po przerwie:) Malo mnie bylo ostatnio ale... ⇖ 550