258816 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 1795 razy
Gnocchi zapiekane w sosie śmietanowym z cukinią i pieczarkami

Gnocchi to rodzaj wloskich klusek, ktore mozna jesc np. jako samodzielny dodatek do miesa. Ja mialam na nie inny pomysl, zapieklam je w smietanowym sosie. Wyszlo smacznie.500g gotowego gnochhi (1 op.)2 cebule500g pieczarek2 spore cukinie4 zabki czosnku250ml smietany 18%200g tartego sera...

Przepiórki po...

Przepiórki po...

Przepis na przepiórki to podstawa każdego... ⇖ 0

Ciasto owsiane z...

Ciasto owsiane z...

Super szybkie, łatwe w przygotowaniu, a na... ⇖ 4

SAŁATKA WIELKANOCNA Z...

SAŁATKA WIELKANOCNA Z...

Lubicie brokuły? Jeśli tak to polecam... ⇖ 71

Sernik z chałwą

Sernik z chałwą

Ten sernik z chałwą cieszy się zawsze... ⇖ 21

Domowe wędliny na...

Domowe wędliny na...

    Mięso na zimno na Wielkanoc, Mięso na... ⇖ 13

Wielkanocne gniazdka...

Wielkanocne gniazdka...

Bezowe gniazdka z kremem i jajkami, które... ⇖ 17

Przepiórka Po...

Przepiórka Po...

Przepis na przepiórki to podstawa każdego... ⇖ 12

Mazurek z masłem...

Mazurek z masłem...

Kolejne święta tuż, tuż. Nie wiem jak u Was,... ⇖ 38

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z...

Sałatka śledziowa z grzybkami marynowanymi to... ⇖ 14

Sernik pistacjowy

Sernik pistacjowy

Aksamitnie kremowy, gęsty sernik z dodatkiem... ⇖ 24


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM