230600 przepisów z 682 blogów
Wyświetlono: 214 razy
Gjuwecz z Rylskiego Monastyru

Przepis na tę pyszną potrawę pochodzi z książki "Kuchnie świata".Spieszę wyjaśnić że gjuwecz jest potrawą bułgarską, przygotowywaną w glinianym naczyniu które umożliwia długie duszenie potraw w niewysokich temperaturach.Głównym składnikiem potrawy są warzywa oraz...

Sernik straciatella...

Sernik straciatella...

Idealny sernik na letnie upalne dni do kawy,... ⇖ 9

Sałatka z gruszką i...

Sałatka z gruszką i...

Sałatka z rukolą, gruszką i serem pleśniwym... ⇖ 27

Pieczonki (prażonki) z...

Pieczonki (prażonki) z...

Pieczonki, regionalna potrawa z okolic Myszkowa.... ⇖ 24

Babka z twarogiem

Babka z twarogiem

Prosta babka z dodatkiem twarogu. Łatwa, do... ⇖ 28

Klopsiki z indyka w...

Klopsiki z indyka w...

Klopsiki z mięsa mielonego z indyka pieczone w... ⇖ 13

Surówka z białą...

Surówka z białą...

Dziś przepis na prostą surówkę do obiadu.... ⇖ 22

Pesto z rukoli. Świetna...

Pesto z rukoli. Świetna...

Świeżą rukolę kupicie dziś w każdym... ⇖ 12

CHLEB 100% ŻYTNI,...

CHLEB 100% ŻYTNI,...

Chleb żytni dwufazowy, z dodatkiem kefiru, to od... ⇖ 21

Pancakes z jagodami...

Pancakes z jagodami...

Kefirowe placuszki z jagodami leśnymi. Owocowe... ⇖ 41

Ekspresowy śmietanowiec

Ekspresowy śmietanowiec

Ekspresowy śmietanowiec to pyszne, proste i... ⇖ 50


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM