177227 przepisów z 585 blogów
Wyświetlono: 76 razy
Filet z kurczaka po Parysku

Filet z kurczaka po Parysku wychodzi puszysty, mięso otoczone biszkoptową panierką jest bardzo smaczne. Podawać je można z ziemniakami, różnymi kaszami lub frytkami. Polecam z młodymi ziemniakami i surówką. Artykuł Filet z kurczaka po Parysku pochodzi z serwisu Kosą po patelni.

Tradycyjny żurek...

Tradycyjny żurek...

Pokazywałam Wam już jak zrobić zakwas na... ⇖ 5

Ruiny zamku w Raciążku...

Ruiny zamku w Raciążku...

Raciążek odwiedzamy często jeżdżąc do... ⇖ 1

Miseczki chlebowe z...

Miseczki chlebowe z...

Zanim podam przepis, kilka uwag przy ich... ⇖ 0

Babki Wielkanocne - 4...

Babki Wielkanocne - 4...

Cytrynowa, pomarańczowa, kakaowa czy... ⇖ 8

Jednogarnkowe:...

Jednogarnkowe:...

Jakoś się tak złożyło, że bardzo dawno nie... ⇖ 6

Słodko-słone risotto z...

Słodko-słone risotto z...

Po kremowym risotto z kukurydzą poszłam krok... ⇖ 7

Pieczeń rzymska, klops

Pieczeń rzymska, klops

Pieczeń rzymska to prosta do zrobienia... ⇖ 16

Churros

Churros

Zdecydowanie najlepsze w dniu... ⇖ 6

Czekoladowo-waniliowa...

Czekoladowo-waniliowa...

Czekoladowo-waniliowa babka z wiśniami Dziś mam... ⇖ 20

Kiełbasa regionalna,...

Kiełbasa regionalna,...

5 / 5 ( 18 votes ) Kiełbasa regionalna, opiekana... ⇖ 7


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM