181448 przepisów z 593 blogów
Wyświetlono: 145 razy
Dyniowy creme brulee

Skladniki (na 6 porcji):- 400 g smietanki 36%- 200 g puree z dyni- 4 zoltka- 90 g cukru- 1/2 lyzeczki cynamonu- ziarenka z 1/2 laski waniliiDodatkowo:- 6 lyzek cukru trzcinowegoWykonanie:Laske wanilii przekroic wzdluz, zeskrobac ziarenka. Razem ze smietanka, dyniowym puree oraz cynamonem przelozyc...

Zabytkowa willa dr med....

Zabytkowa willa dr med....

Zaraz przy wjeździe do Koła zatrzymaliśmy się... ⇖ 0

Młoda kapusta na...

Młoda kapusta na...

Młoda kapusta na kwaśno - kuchnia podkarpacka... ⇖ 4

Współlokatorzy  Beth O...

Współlokatorzy Beth O...

Kolejna komedia romantyczna z serii Mała czarna... ⇖ 0

Zupa ogórkowa.

Zupa ogórkowa.

Zapraszam na ogórkową. To jedna z moich... ⇖ 7

Ogórki małosolne

Ogórki małosolne

Ogórki małosolne chrupiące ogórki kiszone... ⇖ 8

Otulone nocą. Wielka...

Otulone nocą. Wielka...

Książka Wielka mała niedźwiedzica to... ⇖ 2

Ciasto kruche z...

Ciasto kruche z...

To ciasto nie urzeka wyglądem, powiem nawet... ⇖ 22

Rabarbarowa delicja

Rabarbarowa delicja

Rabarbarowa delicja Smaczne warstwy i czekolada.... ⇖ 27

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

…na śniadanie …na kolację... ⇖ 13

Zupa botwinkowa

Zupa botwinkowa

Piękny głęboki kolor botwinki. Zupa podana ze... ⇖ 32


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM