188748 przepisów z 615 blogów
Wyświetlono: 141 razy
Domowy karmel

Domowy karmel to idealny dodatek do deserow. Zrobilam go z cukru, wody, masla oraz smietanki. Najczesciej uzywam go do wykonczenia ciast lub jako mase do wafla. Podczas karmelizacji cukru nalezy byc bardzo ostroznym, poniewaz gdy temperatura karmelu bedzie za wysoka to smak bedzie gorzki i...

Szarlotka

Szarlotka

Tak tradycyjnie – szarlotka w kruchym cieście... ⇖ 6

Domowy sos BBQ

Domowy sos BBQ

Składniki:300 g ketchupu150 g koncentratu... ⇖ 2

Warzywa które leczą

Warzywa które leczą

Warzywa które leczą. Przepisy na zdrowie i... ⇖ 8

Nalewka z owoców...

Nalewka z owoców...

Składniki :5 szklanek dojrzałych owoców... ⇖ 8

KRUPNIK NA ROSOLE

KRUPNIK NA ROSOLE

Zapewne w wielu domach w niedzielę gotowany na... ⇖ 12

Pesto z brokuła i...

Pesto z brokuła i...

Ostatnio odkryłam że z brokuła również może... ⇖ 13

Wegański budyń jaglany

Wegański budyń jaglany

Idealnie pasuje na niedzielne popołudnie. Ja ten... ⇖ 16

Placuszki z brokuła z...

Placuszki z brokuła z...

Czas na szybkiego lunch boxa. Placuszki z... ⇖ 13

Cynamonowe pierogi ze...

Cynamonowe pierogi ze...

Pierogi ze śliwkami to kolejne danie, które... ⇖ 13

Tarta z gruszkami

Tarta z gruszkami

Dzisiaj pokażę wam ,,Tartę z gruszkami,, i... ⇖ 23


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM