180662 przepisów z 591 blogów
Wyświetlono: 49 razy
Chemia na talerzu – na jakie produkty uważać?

Niektorzy naukowcy zajmujacy sie badaniem jakosci produktow spozywczych sugeruja, ze kazdy z nas zjada rocznie okolo 2 kg chemii. Chodzi o substancje ktore nie wystepuja naturalnie w jedzeniu, lecz dodaje sie, je , aby poprawic smak, kolor, konsystencje, zastapic...

Schab w lekkim sosie...

Schab w lekkim sosie...

Pyszne mięsko w pysznym sosie - idealne na... ⇖ 4

drożdżówka z...

drożdżówka z...

Składniki:drożdże świeże 10 dag, mąka... ⇖ 22

Tarta rabarbarowo serowa

Tarta rabarbarowo serowa

Serowa tarta rabarbarowa na kruchym spodzie. Z... ⇖ 15

Rogaliki krucho...

Rogaliki krucho...

Po dłużej przerwie, w końcu jakiś czas temu... ⇖ 13

Sałatka ryżowa z...

Sałatka ryżowa z...

Paluszki krabowe zawsze łączyłam z makaronem a... ⇖ 30

Pleciony chlebek z serem...

Pleciony chlebek z serem...

Dostałam do wypróbowania pesto na bazie... ⇖ 7

Różowy tort z...

Różowy tort z...

Moja córka niedawno obchodziła swoje już 3... ⇖ 17

Krem jabłkowy, czyli...

Krem jabłkowy, czyli...

Krem jabłkowy, inaczej apple curd to pochodna... ⇖ 20

Kokosanki orkiszowe -...

Kokosanki orkiszowe -...

#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies... ⇖ 13

Biszkopt z masą serową...

Biszkopt z masą serową...

Biszkopt przełożony puszystą masą serową z... ⇖ 165


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM