Biszkopt o smaku kokosowym jest świetną bazą do ciast i tortów. Prosty w wykonaniu, zawsze równy, niezwykle aromatyczny. Składniki na biszkopt (na formę o średnicy 20 cm): 4 jajka L+ 2 białka 8 g cukru wanilinowego 30 g skrobi kukurydzianej lub ziemniaczanej150 g cukru 100 ml mleka 40 g wiórków kokosowych szczypta soli łyżeczka płaska proszku do pieczenia140 g mąki pszennej Sposób wykonania: Do misy miksera wbijamy jajka +dwa białka. Wsypujemy cukier wanilinowy i zaczynamy...
Prosty krem do ciast i tortów o kokosowym smaku,... ⇖ 28
Paszteciki na ostatnia chwilę to jedne z naszych... ⇖ 12911
Rolada serowa to u nas w domu punkt obowiązkowy... ⇖ 6345
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł... ⇖ 2712