180668 przepisów z 591 blogów
Wyświetlono: 390 razy
BEZA PAVLOVA Z KREMEM CYTRYNOWO – WANILIOWYM I OWOCAMI

Zachwyca swoim wygladem, rozpieszcza podniebienia swoja delikatnoscia i kruchoscia. Beza! Nazwana Pavlova na czesc primabaleriny Anny Pavlovej. Tradycja glosi, ze pierwszy raz zostala przygotowana podczas pobytu tancerki w Perth w 1926 lub 1929 roku przez szefa kuchni hotelu Esplanade.  Beza z...

Ciapkapusta, ciaperkraut...

Ciapkapusta, ciaperkraut...

Ciapkapusta, ciaperkraut to danie z reginalnej... ⇖ 12

Placki ziemniaczane na 3...

Placki ziemniaczane na 3...

Tradycyjne danie w 3 odsłonach, czyli dla... ⇖ 951

Kotlety rybne mielone

Kotlety rybne mielone

Kotlety rybne mielone to propozycja na smaczny... ⇖ 6

Zapiekane pulpety z...

Zapiekane pulpety z...

Przepyszne pulpety zapiekane z ziemniakami w... ⇖ 45

Tarta ze smażonymi...

Tarta ze smażonymi...

To jedna z najlepszych tart z jabłkami, jakie... ⇖ 4

Schab w lekkim sosie...

Schab w lekkim sosie...

Pyszne mięsko w pysznym sosie - idealne na... ⇖ 31

Maślankowiec z...

Maślankowiec z...

To ciasto robi się błyskawicznie, bardzo prosto... ⇖ 32

drożdżówka z...

drożdżówka z...

Składniki:drożdże świeże 10 dag, mąka... ⇖ 39

Tarta rabarbarowo serowa

Tarta rabarbarowo serowa

Serowa tarta rabarbarowa na kruchym spodzie. Z... ⇖ 28

Rogaliki krucho...

Rogaliki krucho...

Po dłużej przerwie, w końcu jakiś czas temu... ⇖ 23


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM