Źródło: https://www.slodkisentyment.pl/babka-pomidorowa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=babka-pomidorowa
Niezwykle mięsista i wilgotna babka pomidorowa z dodatkiem kakao z pewnością znajdzie swoich amatorów. Nie jest za słodka, w konsystencji przypomina lekko brownie. Składniki: 1 ¾ szklanki zblendowanych pomidorów bez skórki 5 kropel esencji waniliowej 1 łyżka cynamonu ½ szklanki oleju 2/3 szklanki ksylitolu 2,5 łyżki kakao 2,5 łyżeczki proszku dopieczenia 1 łyżka powideł bez cukru (lub innego dżemu) 3 szklanki mąki Orzechy, bakalie 2 białka W misce umieszczamy wszystkie...
Te przepyszne batony owsiane z mlekiem w proszku... ⇖ 50
Ciasto gryczane z owocami to propozycja nie tylko... ⇖ 103