258804 przepisów z 712 blogów
Wyświetlono: 421 razy
Adżapsandal

Baklazany sa wszechobecne w gruzinskiej kuchni. Adzapsandal to potrawa, ktora powinna byc przygotowana w garnku lub na patelni o grubym dnie, aby potrawa smazono-duszona dojrzewala na malym ogniu.Skladniki1 kg baklazanow500 g pomidorow malinowych400 g ziemniakow300 g cebuli150 g olejupo kilka...

Wiśniowa fantazja

Wiśniowa fantazja

To jedno z lepszych ciast jakie ostatnio jadłam.... ⇖ 4

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik –...

Ekspresowy sernik – zmiksuj i do piekarnika... ⇖ 8

,,Ciasto wiosenne...

,,Ciasto wiosenne...

Jeżeli chcecie zaskoczyć bliskich podczas tych... ⇖ 17

Pieczeń/pasztet z...

Pieczeń/pasztet z...

Ostatnio dość często rzucały mi się w oczy... ⇖ 10

Ciasta na Wielkanoc –...

Ciasta na Wielkanoc –...

Szukasz przepisu na pyszne ciasto, które... ⇖ 71

Smardze z tymiankiem

Smardze z tymiankiem

Nowe bloki w mieście zbudowali, a nowe osiedle... ⇖ 9

Babka jak keks

Babka jak keks

Babka jak keks Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 23

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli

Roladki z tortilli, czyli ekspresowa przekąska... ⇖ 58

Deser Mimoza

Deser Mimoza

Witam serdecznie na blogu, po tak długiej... ⇖ 21

Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

               Dziś mam dla Was... ⇖ 35


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM