Wprowadzenie do przepisu na Makaron ze szpinakiem... ⇖ 28
Nigdy nie przemawialy do mnie ciasta na krakersach. Zawsze byl problem, gdy namiekly. Postanowilam wiec nieco zmodyfikowac oryginalna wersje.Biszkopt:* 5 jaj* 5 lyzek cukru* 5 lyzek maki* 1 lyzeczka proszku do pieczeniaŚrodek:* 400 g masy kajmakowej* krakersy (ok. 350 g)* smietanka 30% 500 g* 2 budynie smietankowe/waniliowe* 0,5 l mleka* cukier puder do smaku* 200 g masla* starta czekolada do dek...
Nalesniki - kto ich nie lubi? Mozna je podawac na... ⇖ 527
Zdarzylo sie wam kiedykolwiek kupic ciasteczka na... ⇖ 534
Wprowadzenie do Tortilli z Kurczakiem Tortilla z... ⇖ 2832