Nigdy nie przemawialy do mnie ciasta na krakersach. Zawsze byl problem, gdy namiekly. Postanowilam wiec nieco zmodyfikowac oryginalna wersje.Biszkopt:* 5 jaj* 5 lyzek cukru* 5 lyzek maki* 1 lyzeczka proszku do pieczeniaŚrodek:* 400 g masy kajmakowej* krakersy (ok. 350 g)* smietanka 30% 500 g* 2 budynie smietankowe/waniliowe* 0,5 l mleka* cukier puder do smaku* 200 g masla* starta czekolada do dek...
Nalesniki - kto ich nie lubi? Mozna je podawac na... ⇖ 513
Zdarzylo sie wam kiedykolwiek kupic ciasteczka na... ⇖ 521
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku -... ⇖ 4156
Super przepis na pyszny biszkopt makowy z kremem... ⇖ 1153