259708 przepisów z 712 blogów
Dziadkowe ciasto puchate

Dziadkowe ciasto puchate

Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo... ⇖ 17

Ryba w cieście

Ryba w cieście

Ryba w cieście poleca się na obiad. Miałam... ⇖ 1

Ciasto jogurtowe z...

Ciasto jogurtowe z...

Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które... ⇖ 9

Co zrobić z fety?...

Co zrobić z fety?...

Feta to najpopularniejszy grecki ser powstający... ⇖ 12

Roladki drobiowe z...

Roladki drobiowe z...

 Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i... ⇖ 17

Flaczki z indyczych...

Flaczki z indyczych...

Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych... ⇖ 16

Obieraczka do julienne...

Obieraczka do julienne...

Kuchnia azjatycka od lat zachwyca swoją... ⇖ 13

Na Małej Pętli...

Na Małej Pętli...

Zdjęcia robione są z okna samochodu ale tak mi... ⇖ 3

Zupa indyjska z...

Zupa indyjska z...

Zupa indyjska z klopsikami to prawdziwy rarytas... ⇖ 22

Piegusek.

Piegusek.

Piegusek.Ciasto z białek.Piegusek.Oto przed Wami... ⇖ 21

Wyświetlono: 114 razy
MIĘKKIE PIERNICZKI jak alpejskie

Miękkie pierniczki to idealny pomysł dla tych, którzy nie lubią czekać aż pierniki zmiękną! Są pyszne, aromatyczne i miękkie od razu po upieczeniu. Te pierniczki polecam szczególnie dzieciom, ale ostrzegam… znikają w ekspresowym tempie!  Składniki na 70-95 szt miękkich pierniczków* 500 g mąki pszennej 12 g ciemnego kakao 60 g białka (z 1,5 jajka rozm. L) 140 g drobnego...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM