259630 przepisów z 712 blogów
Kiełbasa z cebulą i...

Kiełbasa z cebulą i...

Kiełbasa z cebulą i papryką z... ⇖ 3

Kolorowa surówka z...

Kolorowa surówka z...

Kolorowa surówka z ogórków kiszonych i... ⇖ 7

Kapusta z kiełbasą i...

Kapusta z kiełbasą i...

Kapusta z kiełbasą i paprykąGotowana kapusta z... ⇖ 2

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej...

Gołąbki z młodej kapusty Gołąbki z... ⇖ 11

Kurczak z młodą...

Kurczak z młodą...

Kurczak z młodą kapustą i pieczarkami to... ⇖ 13

Truskawkowiec

Truskawkowiec

Truskawkowiec to pyszny sernik z truskawkami,... ⇖ 9

Gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy

Gulasz wieprzowy to bardzo klasyczne i popularne... ⇖ 21

Imprezowe ślimaczki

Imprezowe ślimaczki

Imprezowe ślimaczki to mój pomysł na pyszną i... ⇖ 33

Surówka majówka do...

Surówka majówka do...

Surówka majówka to pyszna wiosenna i kolorowa... ⇖ 20

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie...

Kurczak w sosie pomidorowym to zdecydowanie jeden... ⇖ 23

Wyświetlono: 146 razy
Lukrowane Pierniczki

No wiem, wiem. Jeszcze troche za wczesnie na swiateczne wpisy. Ale nic na to nie poradze, ze Pierniczki Mojej Babci trzeba upiec co najmniej 4, a najlepiej 6 tygodni przed Świetami. Taki ich urok. Kiedy wyjmuje sie je z pieca, wydaje sie, ze sa totalnie niedopieczone. Gdy tylko wystygna, robia sie twarde jak kamien i dopiero po kilku tygodniach miekna, kruszeja i zaczynaja nadawac sie do jedzenia...


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM