260846 przepisów z 712 blogów
Kiełbasa z serem

Kiełbasa z serem

Składniki: Łopatkę klasyfikujemy Połowę... ⇖ 9

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur to propozycja dla wszystkich... ⇖ 42

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers W kuchni nie ma... ⇖ 21

Makaron z krewetkami w...

Makaron z krewetkami w...

Krewetki z makaronem w sosie pomidorowym.Makaron... ⇖ 40

Kotlety gryczane z...

Kotlety gryczane z...

Bywają dni, gdy lubię zrobić jakieś kotlety... ⇖ 59

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówkiPiękna pogoda, dużo... ⇖ 50

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowaSałatki grillowe powinny... ⇖ 50

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy Włoskie w Miodzie (do... ⇖ 23

Sernik z truskawkami

Sernik z truskawkami

W zasadzie nigdy nie byłem fanem serników, do... ⇖ 74

Charlotte z truskawkami,...

Charlotte z truskawkami,...

Charlotte z truskawkami, ciasto bez... ⇖ 87

Wyświetlono: 372 razy
Pasta madre italiana

Lievito naturale, lievito acido, pasta acida, lievito madre, pasta madre lub crescente - tak we Wloszech nazywaja mieszanine wody i maki, w ktorej rozwijaja sie dzikie drozdze, a bakterie robia swoje. W moim odczucie jest to zaczyn, ktory laczy w sobie cechy naszej podmlody i zakwasu, ale zrobiony jest z najbielszej maki, bez udzialu drozdzy piekarskich. Do rozpoczecia fermentacji, pracy drozdzy i...

Bułki orkiszowe,...

Bułki orkiszowe,...

W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo... ⇖ 365

Polvorones del Espíritu...

Polvorones del Espíritu...

Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie... ⇖ 335

Vörtbröd - szwedzki...

Vörtbröd - szwedzki...

Jak swieta to swieta!Vörtbröd - to szwedzki... ⇖ 460

Chleb orkiszowy, na...

Chleb orkiszowy, na...

W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb... ⇖ 368

Chleb fasolowy z...

Chleb fasolowy z...

Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych... ⇖ 388

Chleb pszenno-orkiszowy,...

Chleb pszenno-orkiszowy,...

Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka,... ⇖ 401

Struan z rodzynkami i...

Struan z rodzynkami i...

Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej... ⇖ 358

Niemiecki chleb żytni z...

Niemiecki chleb żytni z...

Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis... ⇖ 424

Fouace nantaise -...

Fouace nantaise -...

Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego... ⇖ 401

Bułki jarosławskie...

Bułki jarosławskie...

Булка ярославская сдобная... ⇖ 397


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM