260847 przepisów z 712 blogów
Jak Zrobić Domowe...

Jak Zrobić Domowe...

Jak Zrobić Domowe Kinder Bueno: Krok po... ⇖ 16

Kiełbasa z serem

Kiełbasa z serem

Składniki: Łopatkę klasyfikujemy Połowę... ⇖ 23

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur to propozycja dla wszystkich... ⇖ 92

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers W kuchni nie ma... ⇖ 26

Makaron z krewetkami w...

Makaron z krewetkami w...

Krewetki z makaronem w sosie pomidorowym.Makaron... ⇖ 53

Kotlety gryczane z...

Kotlety gryczane z...

Bywają dni, gdy lubię zrobić jakieś kotlety... ⇖ 67

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówkiPiękna pogoda, dużo... ⇖ 66

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowaSałatki grillowe powinny... ⇖ 63

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy Włoskie w Miodzie (do... ⇖ 28

Sernik z truskawkami

Sernik z truskawkami

W zasadzie nigdy nie byłem fanem serników, do... ⇖ 88

Wyświetlono: 472 razy
Oswajanie Japonii: greenie (czyli jak zagiąć teściową)

Gdy sie chce eksplorowac kuchnie innych kultur, najlepiej poznac ich smaki na miejscu: to sytuacja idealna. Sytuacja mniej idealna - ale ciagle w porzadku - to ta, w ktorej smakowe wskazowki czerpie sie w dobrych knajpach etnicznych albo za sprawa znajomych, ktorzy owa kulinarna wiedze posiedli. Nie chodzi tylko o sam dobor skladnikow i przypraw. Ale tez o filozofie, zasade, klucz.Dlatego calkiem ...

Käsespätzle z...

Käsespätzle z...

Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak... ⇖ 501

Najprostsza zapiekanka...

Najprostsza zapiekanka...

Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow,... ⇖ 523

m tabal: lepsze niż...

m tabal: lepsze niż...

Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie... ⇖ 441

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu... ⇖ 428

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie... ⇖ 402

Ogień, grill, żar....

Ogień, grill, żar....

Won palonych badyli. Jeszcze niedawno nieomylnie... ⇖ 419

Chleb kavring ze Skanii...

Chleb kavring ze Skanii...

Bo nie wiem, czy wiecie, ze najnowsze trendy... ⇖ 458

O szparagach tylko z...

O szparagach tylko z...

Cienki szparag sie uczynil z grubej i nadetej... ⇖ 409

Chałka wytrawna – o...

Chałka wytrawna – o...

Raz do roku, w wigilie, na wiele naszych stolow... ⇖ 448

Kaiserschmarrn – o...

Kaiserschmarrn – o...

Kiedy w Austrii po raz pierwszy uslyszalem o... ⇖ 420


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM