260847 przepisów z 712 blogów
Jak Zrobić Domowe...

Jak Zrobić Domowe...

Jak Zrobić Domowe Kinder Bueno: Krok po... ⇖ 17

Kiełbasa z serem

Kiełbasa z serem

Składniki: Łopatkę klasyfikujemy Połowę... ⇖ 25

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur to propozycja dla wszystkich... ⇖ 95

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers W kuchni nie ma... ⇖ 28

Makaron z krewetkami w...

Makaron z krewetkami w...

Krewetki z makaronem w sosie pomidorowym.Makaron... ⇖ 53

Kotlety gryczane z...

Kotlety gryczane z...

Bywają dni, gdy lubię zrobić jakieś kotlety... ⇖ 68

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówkiPiękna pogoda, dużo... ⇖ 69

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowaSałatki grillowe powinny... ⇖ 64

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy Włoskie w Miodzie (do... ⇖ 28

Sernik z truskawkami

Sernik z truskawkami

W zasadzie nigdy nie byłem fanem serników, do... ⇖ 88

Wyświetlono: 470 razy
Notatki z Węgier: niech ktoś tam zrobi kuchenną rewolucję (oraz przepis na lecsó)

U Bratankow znad Niziny Panonskiej w temacie wina dzieje sie ostatnio duzo i fantastycznie. Po dekadach komuny, ktora taki na przyklad Tokaj przerobila na jeden wielki winiarski kolchoz, odtwarzaja sie winiarskie rody i tradycje, a z drugiej strony nadciaga enologiczna nowoczesnosc. Efekty sa doskonale, i Bratanki moga juz dzis spokojnie stawac w szranki z winemakerami Francji czy Wloch (ponoc zes...

Käsespätzle z...

Käsespätzle z...

Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak... ⇖ 501

Najprostsza zapiekanka...

Najprostsza zapiekanka...

Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow,... ⇖ 523

m tabal: lepsze niż...

m tabal: lepsze niż...

Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie... ⇖ 441

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu... ⇖ 428

Notatki z Neapolu:...

Notatki z Neapolu:...

Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie... ⇖ 402

Ogień, grill, żar....

Ogień, grill, żar....

Won palonych badyli. Jeszcze niedawno nieomylnie... ⇖ 419

Chleb kavring ze Skanii...

Chleb kavring ze Skanii...

Bo nie wiem, czy wiecie, ze najnowsze trendy... ⇖ 458

O szparagach tylko z...

O szparagach tylko z...

Cienki szparag sie uczynil z grubej i nadetej... ⇖ 409

Chałka wytrawna – o...

Chałka wytrawna – o...

Raz do roku, w wigilie, na wiele naszych stolow... ⇖ 448

Kaiserschmarrn – o...

Kaiserschmarrn – o...

Kiedy w Austrii po raz pierwszy uslyszalem o... ⇖ 420


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM