260846 przepisów z 712 blogów
Kiełbasa z serem

Kiełbasa z serem

Składniki: Łopatkę klasyfikujemy Połowę... ⇖ 9

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur

Ciasto Minotaur to propozycja dla wszystkich... ⇖ 40

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers

Krem a’la Snickers W kuchni nie ma... ⇖ 20

Makaron z krewetkami w...

Makaron z krewetkami w...

Krewetki z makaronem w sosie pomidorowym.Makaron... ⇖ 36

Kotlety gryczane z...

Kotlety gryczane z...

Bywają dni, gdy lubię zrobić jakieś kotlety... ⇖ 58

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówki

Szaszłyki z karkówkiPiękna pogoda, dużo... ⇖ 44

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowa

Prosta sałatka grillowaSałatki grillowe powinny... ⇖ 45

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy...

Prażone Orzechy Włoskie w Miodzie (do... ⇖ 23

Sernik z truskawkami

Sernik z truskawkami

W zasadzie nigdy nie byłem fanem serników, do... ⇖ 73

Charlotte z truskawkami,...

Charlotte z truskawkami,...

Charlotte z truskawkami, ciasto bez... ⇖ 86

Wyświetlono: 12874 razy
Biszkopt genueński

Biszkopt genueński ma w swoim składzie dodatek masła. Kluczowe znaczenie ma temperatura jajek. Muszą być ogrzane i ciepłe, nie w temperaturze pokojowej. Dzięki temu otrzymuje się więcej masy jajecznej. Jaja ubijamy w całości razem z cukrem.Od klasycznego biszkoptu różni się tym, że jest mniej puszysty i dłużej świeży. Inspiracją do upieczenia biszkoptu był blog...

Makaron z suszonymi...

Makaron z suszonymi...

Składniki:250g (surowego)makaronu kokardki,1... ⇖ 147

tatar wołowy

tatar wołowy

Klasyczna przekąska wołowa. ... ⇖ 174

chleb babuni

chleb babuni

Pyszny i chrupiący chleb z dużą ilością... ⇖ 359

babka daktylowa

babka daktylowa

Składniki:200g niesiarkowanych daktyli,250ml... ⇖ 210

ORZECHOWY KOPIEC KRETA

ORZECHOWY KOPIEC KRETA

Oj bardzo dawno mnie tu nie było!Wracam do was z... ⇖ 325

Śledź z wędzoną...

Śledź z wędzoną...

Czy zastanawiacie się już nad nową wersją... ⇖ 856

MAKOWA CHMURKA

MAKOWA CHMURKA

Składniki na ciasto kruche: 150g mąki 1/2... ⇖ 706

Beza z kremem mascarpone...

Beza z kremem mascarpone...

Królowa beza. Z użyciem mnóstwa owoców... ⇖ 1038

Jaja faszerowane z...

Jaja faszerowane z...

8 jaj ugotowanych na twardo 2 łyżki kaparów... ⇖ 487

Chrzanowe roladki

Chrzanowe roladki

Szybka przekąska z jajkiem i chrzanem. My ją... ⇖ 1488


Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM