PASTA Z AWOKADO I JAJEK
Pasta z awokado i jajek Awokado umyć, przekroić... ⇖ 14
Zobacz przepis!
MIODOWO-MUSZTARDOWY...
Miodowo-musztardowy udziec indyczy Udziec indyczy... ⇖ 71
LODY CZEKOLADOWE Z...
Lody czekoladowe z maszynki Do przygotowania... ⇖ 91
DROBIOWA WĘDLINA...
Drobiowa wędlina kanapkowa Marynata na 450-500 g... ⇖ 115
MIĘSO W SŁOIKU
Mięso w słoiku ( 6 słoików po 500 ml ) Mięso... ⇖ 187
ZIEMNIAKI PO MAROKAŃSKU
Ziemniaki po marokańsku Ziemniaki obrać i... ⇖ 77
TORT ANANSOWO-KOKOSOWY
Tort ananasowo-kokosowy Biszkopt: Beza kokosowa:... ⇖ 104
ROGALIKI Z DZEMEM LUB...
Rogaliki z dżemem lub powidłami * Z mascarpone... ⇖ 97
PĄCZUSZKI I GOFRY Z...
Pączuszki i gofry z jednego przepisu Jajka z... ⇖ 142
ŚLEDZIE POD PIERZYNKĄ
Śledzie pod pierzynką Śledzie pod pierzynką... ⇖ 103
CHLEB ORKISZOWY Z...
Chleb orkiszowy z automatu , na orkiszowym... ⇖ 160
MAŁE BURACZKI W...
Małe buraczki w całości (2 słoiki) Buraczki... ⇖ 140
KRUCHE CIASTO ZE...
Kruche ciasto ze śliwkami i kruszonką... ⇖ 221
BURACZKI NA ZIMĘ (6...
Buraczki na zimę ( 6 słoików po 450 g ) Buraki... ⇖ 240
ŚLIWELLA VEL NUTELLA...
Śliwella vel Nutella śliwkowa Pani Renaty... ⇖ 123
FASOLKA SZPARAGOWA Z...
Fasolka szparagowa z patelni Umyć fasolkę i... ⇖ 200
KONFITURY AGRESTOWE
Konfitury agrestowe Agrest umyć , usunąć... ⇖ 143
CHLEB ORKISZOWY NA...
Chleb orkiszowy na zakwasie Na mały bochenek :... ⇖ 157
KONFITURY WIŚNIOWE BEZ...
Konfitury wiśniowe bez mieszania Na 3-4 małe... ⇖ 298
ŁOSOŚ PO TOSKAŃSKU
Łosoś po toskańsku Na 1 porcję : Łososia... ⇖ 126
TRUSKAWKI, ŚMIETANKA,...
Truskawki, śmietanka, bezy – Eton Mess... ⇖ 241
ZAPIEKANKA...
Zapiekanka cukiniowo-paprykowa Cukinie i paprykę... ⇖ 202
PIECZEŃ RZYMSKA Z...
Pieczeń rzymska z udźca indyczego Cebulę... ⇖ 226
ZIOŁOWO-CZOSNKOWY SEREK...
Ziołowo-czosnkowy serek kanapkowy ( jak Boursin... ⇖ 293
GALARETA Z GOLONKI (Z...
Galareta z golonki ( z szybkowaru ) Golonkę... ⇖ 227
SERNIK EGZOTYCZNY Z...
Sernik egzotyczny z gujawą Spód Sernik... ⇖ 222
KISZONA CZERWONA KAPUSTA
Kiszona czerwona kapusta Ta ilość kapusty... ⇖ 303
KEBAB Z PIEKARNIKA
Kebab z piekarnika Górne części udek kurczaka... ⇖ 301
ŻURAWINA DO MIĘSA I...
Żurawina do mięsa i oscypków Żurawinę warto... ⇖ 274
DUŃSKIE CIASTO KOKOSOWE...
Duńskie ciasto kokosowe (Drommekage) Ciasto... ⇖ 432
KOTLECIKI MIELONE Z...
Kotleciki mielone z udźca indyka Bułkę... ⇖ 467
SERNIK Z ŻURAWINAMI
Sernik z żurawinami Spód Sernik Ciasteczka... ⇖ 272
CIASTO ZE ŚLIWKAMI I...
Ciasto ze śliwkami i cynamonową kruszonką... ⇖ 326
GULASZ WOŁOWY Z...
Gulasz wołowy z szybkowara Mięso umyć,... ⇖ 212
UDKA KURCZAKA Z...
Udka kurczaka z warzywami, z piekarnika Przyprawa... ⇖ 304
SERNIK MORELOWY
Sernik morelowy Spód Sernik Morele umyć i po... ⇖ 214
CHLEB PSZENNO – ŻYTNI...
Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( duży bochenek... ⇖ 275
CIASTO Z JAGODAMI LUB...
Ciasto z jagodami lub borówkami na maślance 1... ⇖ 319
KOTLECIKI SCHABOWE
Kotleciki schabowe 4 kotlety schabowe po ok... ⇖ 276
CIASTO MIGDAŁOWO –...
Ciasto migdałowo – rabarbarowe 300 g... ⇖ 232
SURÓWKA Z MŁODEJ...
Surówka z młodej kapusty 1/2 główki młodej... ⇖ 239
SCHAB Z SZYNKOWARA
Schab z szynkowara 1000 g schabu 4 ząbki czosnku... ⇖ 383
UDZIEC JAGNIĘCY PO...
Udziec jagnięcy po grecku 1800-2000 udźca... ⇖ 581
SZYNKA PIECZONA W...
Szynka pieczona w niskiej temperaturze 1000 g... ⇖ 799
FOCACCIA Z FARSZEM...
Focaccia z farszem (Focaccia ripiena) Ciasto 400... ⇖ 694
CHLEBEK TURECKI
Chlebek turecki 500 g mąki pszennej chlebowej (... ⇖ 1111
SERNIK DREZDEŃSKI...
Sernik drezdeński (eierschecke) Ciasto 100 g... ⇖ 440
KARKÓWKA PO WŁOSKU...
Karkówka po włosku (porchetta) 1200 -1400 g... ⇖ 432
KISZONA KAPUSTA
Kiszona kapusta 1 główka kapusty (ok. 3200 g po... ⇖ 351
NALEŚNIKI GRYCZANE...
Naleśniki gryczane (galette) 9-10 naleśników... ⇖ 280
PAPRYKOWY UDZIEC INDYCZY
Paprykowy udziec indyczy 1000-1200 g udźca... ⇖ 234
LODY Z MASCARPONE ,BEZ...
Lody „sernikowe” i wiśniowe z... ⇖ 341
CHLEB ŻYTNI JASNY NA...
Chleb żytni jasny na zakwasie z niewielkim... ⇖ 330
BABKA ORZECHOWA
Babka orzechowa 60 g mielonych orzechów... ⇖ 453
CHLEB ŻYTNIO-PSZENNY NA...
Chleb żytnio-pszenny na zakwasie ( 2 fazowy 2... ⇖ 336
KOPYTKA DYNIOWE
Kopytka dyniowe mała dynia Hokkaido upieczona =... ⇖ 293
ZAKWAS ŻYTNI
Zakwas żytni 100 g mąki żytniej typ 2000 100... ⇖ 313
CHLEB PSZENNO-ŻYTNI NA...
Chleb pszenno-żytni na zakwasie ( 2 bochenki )... ⇖ 358
BABKA JOGURTOWA 7...
Babka jogurtowa 7 kubeczków 1 kubeczek jogurtu... ⇖ 643
GULASZ SEGEDYŃSKI
Gulasz segedyński 800 g wieprzowiny* (np... ⇖ 338
GOŁĄBKOWY TORT Z...
Gołąbkowy tort z włoskiej kapusty główka... ⇖ 2331
KAPUŚNIAK Z WŁOSKIEJ...
Kapuśniak z włoskiej kapusty 500 g włoskiej... ⇖ 305
MARMOLADA PAPRYKOWA –...
Marmolada paprykowa – przepis Izy Na 12-14... ⇖ 349
SERNIK TRUSKAWKOWY
Sernik truskawkowy Spód 200 g ciasteczek... ⇖ 268
TUŃCZYKOWA PASTA DO...
Tuńczykowa pasta do chleba 200 g tuńczyka w... ⇖ 359
MIODOWO-CZOSNKOWY UDZIEC...
Miodowo-czosnkowy udziec indyczy 1000-1200 g... ⇖ 337
TRÓJKĄTNE CIASTECZKA
Trójkątne ciasteczka 200 g mąki 1 łyżeczka... ⇖ 281
SAŁATKA WIOSENNA
Sałatka wiosenna Na 1 porcję: 1/2 świeżego... ⇖ 409
SIMNEL CAKE –...
Simnel cake – angielskie ciasto bakaliowo... ⇖ 381
KIEŁBASA PAPRYKOWA Z...
Kiełbasa paprykowa z indyka 500 g udźca... ⇖ 340
BIAŁA KIEŁBASA wg. ANI...
Biała kiełbasa wg. Ani i Grzegorza 1300 g... ⇖ 386
ROZETKI – CHRUPIĄCE...
Rozetki – chrupiące smażone ciasteczka... ⇖ 350
SHOARMA DROBIOWA
Shoarma drobiowa 1 kg udek kurczaka ( górne... ⇖ 401
SOSY, PRZYPRAWY, MARYNATY
Sosy, przyprawy , marynaty Tu znajdą się... ⇖ 322
UDZIEC INDYCZY PIECZONY...
Udziec indyczy pieczony w niskiej temperaturze... ⇖ 298
BITKI WOŁOWE
Bitki wołowe 1 kg dobrej wołowiny 3 cebule 4... ⇖ 431
SZARE KLUSKI
Szare kluski 1 kg ziemniaków 1 szkl mąki... ⇖ 475
PIEROGI Z KAPUSTĄ I...
Pierogi z kapustą i pieczarkami (ok 80 szt)... ⇖ 405
PASZTET...
Pasztet wieprzowo-drobiowy 700 g wieprzowiny ,... ⇖ 301
JARMUŻOWY RYŻ
Jarmużowy ryż 200 g ryżu długoziarnistego... ⇖ 314
BUŁECZKI JOGURTOWE Z...
Bułeczki jogurtowe z powidłami lub dżemem 220... ⇖ 686
FAJITAS Z INDYKA
Fajitas z indyka 750 g piersi indyczej 3 średnie... ⇖ 363
SERNIK MANGO ZE...
Sernik mango ze śmietanką i marakują Spód 200... ⇖ 473
TRÓJKĄTNE BABECZKI...
Trójkątne babeczki żurawinowo –... ⇖ 335
PODPŁOMYKI Z PATELNI
Podpłomyki (flatbread) z patelni PODPŁOMYKI... ⇖ 983
JESIENNY KOKTAJL...
Jesienny koktajl bananowo-śliwkowy 500 ml... ⇖ 413
JABŁECZNIK NA KWAŚNEJ...
Jabłecznik na kwaśnej śmietanie 2 szkl mąki 2... ⇖ 7923
ŁOSOSIOWA PASTA DO...
Łososiowa pasta do chleba 250 g łososia... ⇖ 378
PAKIECIKI...
Pakieciki drobiowo-warzywne 900 g piersi kurczaka... ⇖ 357
DOMOWA PASTA DO CHLEBA...
Domowa pasta do chleba wg. pani Partycji (z... ⇖ 3385
KARKÓWKA PO BAŁKAŃSKU
Karkówka po bałkańsku 750 g karkówki 3... ⇖ 787
GOFRY BELGIJSKIE
Gofry belgijskie 3/4 szkl. mąki tortowej 1/4... ⇖ 441
CHRUPIĄCE GOFRY
Chrupiące gofry 2 szkl. mąki tortowej 1... ⇖ 2024
ŁOSOŚ CAJUN
Łosoś Cajun Łosoś 750 g łososia (płat) 2... ⇖ 420
LODY...
Lody bananowo-truskawkowe bez maszynki 2... ⇖ 363
NALEŚNIKI
Naleśniki 250 ml mąki 250 ml mleka 1 jajko... ⇖ 385
CHLEB ORKISZOWY...
Chleb orkiszowy pełnoziarnisty 300 g mąki... ⇖ 412
PIECZEŃ WOŁOWA (POT...
Pieczeń wołowa (Pot roast) 2 kg ładnej... ⇖ 779
CHLEB ŻYTNIO-PSZENNY Z...
Chleb żytnio-pszenny z automatu 300 g mąki... ⇖ 454
CHAŁKA DROŻDŻOWA Z...
Chałka drożdżowa z automatu i piekarnika z... ⇖ 710